Παραγωγή : 10.000 φιάλες 0,5lt ετησίως. 11,5% vol.
Ποικιλιακή σύνθεση : 100% Σαββατιανό Μεσογείων
Οινοποίηση και Χαρακτηριστικά :
Παράγεται με την συμπύκνωση του μούστου της ποικιλίας Σαββατιανό με την παραδοσιακή μέθοδο της εξάτμισης (cotto) και στη συνέχεια ζυμώνει και ωριμάζει με αργό ρυθμό σε δρύινο βαρέλι για 12 μήνες αποδίδοντας αρμονικά αρώματα ώριμων φρούτων, μελιού, ξηρών καρπών.
Ευχάριστη γλυκιά γεύση με χρώμα σκουρόχρωμης σοκολάτας. Πίνεται δροσερό πλάι σε φρούτα , ξηρούς καρπούς ή σκέτο ως απεριτίφ.